Старши треньорът на Спартак Вн Ради Здравков призна днес, че все още не е подписвал договор с клуба. „Тази ситуация ме притеснява. Моите намерения са свързани със Спартак Вн. Желанието ми е по най-бързия начин да разбера какво е моето бъдеще. Може би съм единственият треньор без ангажименти към даден клуб. Имаме разговори и условия, но подписът не е факт. Надявам се моето присъствие тук да ускори нещата”, коментира Здравков.

Варненци се местят да тренират на стадион „Локомотив” заради ремонтните дейности на собственото си съоръжение. На първата тренировка се появи единственото ново попълнение Стефан Дончев от Локомотив Сф, като се завърна и Десислав Русев. На проби пък ще премине вратаря от школата на Локомотив Пд Костадин Янев.

„Спартак трябва да създаде необходимата организация и сигурност, и да изгради състав, с който шампионатът да е спокоен. Все още не съм сигурен дали Джукич има договор с клуба. Велимир Иванович е единствения футболист, който поради лични причини не дойде на тренировка. Той ще се присъедини към отбора в Трявна”, разкри Здравков.

Специалистът призна още, че чака трима футболисти от Португалия, с които има предварителни разговори и са договорени финансовите условия. „За момента обаче нямам потвърждение от ръководството, че те ще дойдат”, каза Здравков.