Нападателят на Спартак Варна Стойко Сакалиев даде трезва оценка на двубоя с Левски, спечелен от „сините” с 1:0 като каза, че спартаклии не са успели да се възползват от положението си през първата част, а през второто полувреме „сините” са показали повече желание да стигнат до победата.

„Първото полувреме бе доста равностойно, имахме едно положение, бяхме длъжни да го реализираме, защото срещу Левски трудно се създават такива. Въпреки това през втората част не седяхме добре на терена. „Сините” ни натиснаха и вкараха гол. Явно искаха повече победата от нас”, заяви Сакалиев.

„Всеки един отбор иска да победи Левски, в това число и ние. Явно нашето желание обаче не е било толкова силно, колкото на гостите”, добави той.

„Не е моя работа да коментирам проблемите в ръководството на клуба. Работата на футболистите е да трябва да играят футбол”, продължи нападателят на Спартак Варна.

„Няма нищо лошо в това публиката на Левски да вика срещу мен, това е нормално”, сподели с усмивка бившият състезател на ЦСКА.

„Аз мисля, че в самото начало на първенството играхме добри мачове, но доста неща ни попречиха да спечелим. Мисля, че през втория полусезон ще сме доста по-добре и ще завършим малко по-напред, от мястото, на което се намираме в момента”, завърши Стойко Сакалиев.