Шампионите на България по футбол от Лудогорец приеха на гости шампионите по плажен футбол МФК Спартак Варна и им пожелаха успех и достойно представяне в предстоящото участие на тима в Шампионската лига в Назаре, Португалия.

От МФК Спартак подариха на любезните домакини специално изработен за случая екип, както и флаг на тима, а капитанът на Лудогорец Светослав Дяков връчи на своите гости топка от участието на тима в груповата фаза на последното издание на Шампионската лига с автографи на всички негови съотборници.

Варненци бяха разведени из уникалната база на разградчани от треньора Георги Дерменджиев и изпълнителния директор Ангел Петричев, след което тимът изгледа и заниманието на "орлите".

В груповата фаза на Шампионската лига в португалския град Назаре МФК Спартак (Варна) ще мери сили с първенците на Украйна, Турция и Румъния. Първият етап ще се изиграе на 26,27 и 28 май.

Срещите от основния кръг, в който ще участва и Спартак са предвидени за 29, 30 и 31 май. Осминафиналите ще се проведат на 1 юни, четвъртфиналите са ден по-късно, а полуфиналите – на 3 юни. Сблъсъкът, който ще определи новия носител на трофея ще се играе на 4 юни.