ФК Спартак Вн ще се събере за старта на подготовка за новия сезон в началото на юли. В клуба вече са започнали предварителни разговори около привличане на нови играчи, които да подсилят отбора за предстоящия сезон в Североизточната „В“ група.

„Искаме в отбора за новия сезон да преобладават местни футболисти. Естествено, че искаме да се подсилим и с други качествени попълнения, но това ще го преценяваме, когато стане ясно с какъв бюджет ще разполагаме“, коментира в интервю за „Морски гонг“ по Дарик Варна членът на УС на Спартак Атанас Атанасов-Орела.

Той призна, че е водил вече разговори с доста футболисти и всеки е изявил желание да играе в Спартак, независимо, че отборът ще се подвизава във „В“ група.

„Предстои ни среща с отбора, на която ще обявим на кои от настоящите футболисти ще разчитаме и за новия сезон. Естествено, че ще има и хора, които няма да могат да играят на по-високо ниво. На всички момчета неведнъж им благодарихме за това, че си свършиха работата в Областната група по перфектен начин“, каза още Орела.

Атанасов допълни, че предстои разговор и с треньора Митко Пантев. „Той си свърши също перфектно работата. Ще имаме разговор и с него, за да разберем и неговите планове какви са за в бъдеще. По принцип ние сме доволни от работата на Пантев“.