Спартак Варна приема Локомотив София в интригуващ мач от 11-ия кръг на еfbet Лига. Двубоят е днес от 17:30 часа и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от мача. 

"Соколите" влизат в мача след победа с 1:0 над Септември София и 18 точки в своя актив. От друга страна "червено-черните" са спечелили 10 пункта до момента, като се намират в серия от шест мача без успех. "Железничарите" завършиха 0:0 в последната си среща у дома срещу Хебър, а това коства поста на треньора Иван Колев. На негово място беше назначен Антон Велков. 

В Спартак трусовете също продължават, като не е ясно бъдещето на клуба. След напускането на Кириякос Георгиу, отборът и днес ще бъде воден от Иван Цветанов. Босът Павлин Николов обяви, че пари в клуба ще има до днешния мач.  Новото ръководство ще има задачата да намери подходящия треньор, който да продължи развитието на отбора.

Добрата новина за домакините е завръщането на Ангел Грънчов, който изтърпя своето наказание. Очаква се Па Конате да се възстанови за мача. 

Антон Велков няма сериозни кадрови проблеми в състава на Локомотив. 

Главен съдия на мача ще бъде Иво Андреев. 

подкрепя българския спорт