Треньорът на Спартак Варна - Димитър Димитров, бе в доста минорно настроение след равенството 1:1 с Берое, което уби надеждите на "соколите" за оцеляване. Според него отборът му се е представил добре, но за пореден път не е успял да реализира положенията си.
 
"За пореден път реализацията на голове ни попречи. Не за пръв път играем по-добре от противника. Неумението пред гола е най-големият ни проблем. Получаваме гол от нищото с първия удар в мача. Напрежението е огромно, започнахме първенството с много точки изоставане. Мога да кажа, че съм доволен от качеството на игра, защото в много от срещите бяхме по-добри. 
 
Ако този отбор се запази и се надгради малко, с лекота ще влезе пак в елита. Трябва да има ядро, а не да имаш една точка след 10 кръга. Не се срамувам от нашите футболисти. Те се доближиха до максимума на своите възможности. Имам къса скамейка, момчетата са изморени, но не мога да правя ротации. 
 
Днес трябваше задължително да спечелим. Искам във всички мачове да играем така и да покажем, че нашият отбор е стойностен и не заслужава да отпадне“, каза Димитър Димитров.