Още един футболист на Спартак Варна е приключил взаимоотношения с клуба. Това е Цветан Илиев, съобщиха от клуба. Така до този момент официално със "соколите" са се разделили четирима играчи. Вчера стана ясно, че договорите са разтрогнали Георги Бабалиев, Мехмет Сабри и Ибрям Ибрям. Общата бройка футболисти, носили фланелката на спартаклии през есента, на които няма да се разчита в оставащите мачове до сезона е внушителна – 14 души!

В момента преговори се водят с Янчо Андрев, Емануел Моура и Леандро Мартис. Първият иска да му бъдат платени всички заплати до края на договора, а останалите двама си търсят част от оставащите възнаграждения.

Преговори предстоят с Сами Ел Анаби, Христиан Христов, Проспер Менди, Даниел Начев и Мартин Тошев. Те вече са уведомени за намерението на новия треньор Димитър Димитров - Херо. Договорите на всички трябва да бъдат разтрогнати до края на тренировъчния процес - 14 декември.

„Соколите“ вече са постигнали договорка с юношата на клуба и младежки национал Вили Боев, а наемът на Илкер Будинов е прекратен.