Наставникът на Спартак Варна - Тодор Киселичков, обяви след равенството 1:1 като гост на Септември, че резултатът е реален с оглед на показаното.

“С оглед на действията и събитията равният резултат е реален. Допуснахме нелеп гол. Имаха положения, които пропуснаха. Успяхме да се върнем в мача. През второто полувреме имахме ситуации, не успяхме да поведем. Те пропуснаха и дузпа.

"Доста сложна ситуация при техния гол. Септември има високи футболисти. В доста корнери им отговорихме. Има го това нещо. Падат доста голове от статични положения".

"Искахме, бяхме подготвени, извоювахме си ситуациите. Доста добър удар на Ивей. Шанс, късмет - не мога да кажа. Тези неща са и до умения. Знаехме, че няма да държим кой знае колко топката. Създадохме, но за съжаление не успяхме да поведем в резултата".

Родни Антуи е добър футболист, излишно е да му правя реклама. Знаех, че ще изкара едно полувреме. Решихме да започнем с Родни и по някое време да влезе Ивей”, разкри Киселичков тактиката на Спартак Варна.

"Работим много върху атаката, в изграждането на която участват всички футболисти. В последните мачове бележим и доста голове. Днес се опитахме да играем агресивно, но допуснахме доста грешки. Със смяната на треньора се повиши може би мотивацията, а позитивно ни се отрази и победата над Ботев Пловдив", каза още треньорът на "соколите".