Шампионът Лудогорец посреща Спартак Варна на своя „Хювефарма Арена“ в двубой от четвъртия кръг на efbet Лига. Срещата между „орлите“ и „соколите“ стартира в 21:00 часа и ще може да бъде наблюдавана в ефира на DIEMA SPORT.

На Gong.bg също ще проследим двубоя от Разград.

„Зелените“ влизат в мача след далеч нелекия двубой с Шамрок Роувърс в Дъблин, загубен с 1:2. Все пак българският тим продължи към третия квалификационен кръг на ШЛ, където ще срещне хърватския първенец Динамо Загреб. 

Последните 48 часа около тима пък са доста интензивни. Разградчани се разделиха с Ихинио Марин, отишъл в Албасете и Алекс Сантана, завърнал се в родната Бразилия и по-специално тима на Атлетико Паранензе. В клуба се похвалиха и с първо лятно попълнение – полският халф Якуб Пьотровски, идващ от втородивизионния немски Фортуна Дюселдорф.

За Спартак Варна това ще е поредна среща с реалността. Варненци са далеч от убедителни при завръщането си в елита, като в първите три кръга завоюваха едва точка, като имат и точно един отбелязан гол, донесъл въпросния пункт срещу Пирин Благоевград.

Наставникът на тима Васил Петров отличи прекаления респект срещу съпрениците като основна пречка за играчите. И при морския тим имаше операции на трансферния фронт в последните дни. Наемът на Тихомир Димитров от Лудогорец бе преустановен, а като входящ трансфер дойде Ивайло Климентов от ЦСКА 1948.