Новият старши треньор на Спартак Варна - Кириакос Георгиу, говори пред медиите при представянето си начело на „соколите“. Гръцкият специалист призна, че е помагал на досегашния треньорски щаб на варненци и обяви, че идва с амбицията да продължи добрата работа на Александър Томаш от началото на сезона.

„Радвам се, че съм тук. Дава ми се възможност да продължа възходящата линия на Спартак и съм амбициран това да стане факт. Знам къде се намирам. Има двама футболисти, които се чакат, не искам да навлизам в подробности“, започна Георгиу.

Снимки: Startphoto.bg
11 снимки

„Това не е мое дело селекцията, аз само съм помагал. Крайната селекция я прави президентът, защото той плаща. Г-н Николов ми даде възможността да си избера щаба. Михаил Цоков е изключително момче ще остане треньор на вратарите. Левон Апкарян му се обадих и тръгна на секундата. Приятел, който има опит в големи отбори и мачове“, продължи новият наставник.

„Всеки чака дербито на Варна. Всеки фен живее с този мач. Не се притеснявам от нищо, не ме е страх. Смятам, че с моята работа мога да продължа възходящата линия. Ще дам всичко от себе си, за да спечелим всеки един мач. Сега е моментът да кажа пред всички вас, че ако във времето съм разочаровал нашите фенове се извинявам и ще направя всичко възможно да спечеля доверието им, разбира се и дербито“, каза още Георгиу.

подкрепя българския спорт