Спартак Варна приема отбора на Ботев Пловдив в мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в морската ни столица започва в 15:00 и ще бъде излъчван пряко в ефира на DIEMA SPORT, а на Gong.bg ще проследим развитието на мача минута по минута. Съдия ще бъде Георги Иванов.

Тодор Киселичков може да се похвали с едно ново попълнение през последните дни, а именно украинския нападател - Денис Баланюк. Спартак Варна претърпя седмо поредно поражение през миналата седмица, с 1:3 от Берое. От състава на домакините ще липсва Проспер Менди, който си изкара червен картон само след две минути игра срещу Берое.

Миналата седмица Ботев Пловдив стигна едва до втория си успех през сезона и то срещу тима на ЦСКА 1948. Победата дойде у дома и определено вдъхна нови сили в отбора, а феновете ще очакват нови три точки от гостуването им във Варна. Пред Желко Копич няма сериозни проблеми с контузени играчи.

Двата отбора са съседи в класирането, поне засега, като домакините имат само 1 точка от 10 мача и са на последното 16-то място в таблицата, докато Ботев Пловдив заема временното 15-то място с 7 точки, но с мач по-малко. Това прави този мач от изключително значение, тъй като и двата отбора отчаяно се нуждаят от трите точки.