Ръководството на Спартак (Варна) излезе с официална позиция към привържениците на отбора след вчерашната пета загуба от началото на сезона в Първа лига. "Соколите" отстъпиха снощи с 0:1 на Ботев (Враца) и заедно с Ботев (Пловдив) са на дъното на класирането с по 1 точка.

В писмото, подписано от президента Асен Миланов и основният спонсор Павлин Николов се казва, че се работи активно за подобряване на резултатите и селекцията продължава. Също така клубът има дългосрочни амбиции, като работата и инвестициите в базата ни и на стадиона са задължителна крачка в тази посока.

"Уважаеми, спартаклии!
Бихме искали да Ви уверим, че работим в правилна посока и че няма място за притеснения, макар и в момент на поредна загуба за любимия Спартак! С общи усилия ще излезем от трудната ситуация!
Работим активно в посока подобряване на играта и оттам на резултатите. Селекцията все още продължава! 
Безспорно Васил Петров постигна много начело на клуба и ние сме му безкрайно признателни за това. Искаме да Ви уверим, че той остава част от ФК Спартак (Варна). Трябва да отдадем дължимото и да благодарим също така на Георги Иванов-Геша, който пое нелеката задача да застане начело на тима ни в тази тежка ситуация. С годините и работата си във футбола, той е доказал, че е специалист в тази област!
Имаме дългосрочни амбиции, като работата и инвестициите в базата ни и на стадиона са задължителна крачка към това!
Вярваме, че Вие, нашите верни фенове ще имате още малко търпение и мисля, че то ще бъде оправдано и няма да Ви разочароваме!
С уважение, Асен Миланов и Павлин Николов!", се казва в писмото до обществеността.