Старши треньорът на Спартак Варна – Васил Петров, очаквано бе разочарован от поражението с 0:1 от Хебър Пазарджик в първи мач от 5-ия кръг на efbet Лига. „Соколите” загубиха у дома и остават с една единствена точка от началото на сезона.

„За съжаление понякога създаваш много, но не вкараш. Понякога с едно положение те побеждават. Не знам дали е съдба. Не знам какво да кажа, яд ме е много. За нас този мач беше много важен, но животът продължава. Трябва да се стягаме и да работим”, коментира Петров

„Не заслужавахме да загубим и от Славия, днес също не заслужавахме. Искаме победата, искаме успеха, но се надявам да се вдигнем по най-бързия начин и да дойдат хубавите моменти. Дадохме всичко през седмицата. Анализирахме ги, всичко се получаваше.Не ни изненадаха с нищо. Много лек гол, а когато се натрупат пропуските, всичко натежава. Пропуснахме и дузпа.

В продължение на две години феновете ни подкрепят и продължават. Нормално е да има и недоволни Аз искам да благодаря на истинските верни фенове. Аз смятам, че съм допринесъл и то не с малко, с подкрепата на много хора, мисля, че направихме сериозен преход за една година и осем месеца. Това са въпроси за други хора. Днес излязохме със състава от миналата година. Не успяхме да картотекираме трите нови попълнения. Може би щеше да бъде различно, ако имахме вариативност. До края на месеца е трансферният прозорец, ние работим по селекцията”, сподели още специалистът.