Плеймейкърът на Спартак Варна – Антонио Вутов, призна, че през седмицата е бил измъчван от физически проблем и затова не започна двубоя с Ботев Пловдив като титуляр.

Все пак опитният футболист се появи като резерва и асистира на Ахмед Ахмедов за победния гол в мача, който се игра в Коматево.

„Щастливи сме за победата, защото ни е първа при гостуване. През цялата седмица имах физически проблеми и изобщо не се знаеше дали ще играя. Говорихме с треньорите и рискувахме и видяхме, че имаше успех”, каза той.

„Ако не се лъжа Ахмед Ахмедов в последните две години е футболистът с най-много голове в България. За мен е лесно, който има такъв футболист в отбора

Щастлив съм, че играх отново в Коматево. От доста време не бях играл тук, тук съм имал едни от най-големите си успехи във футбола. Имаше известна доста сантимент, но влязох и дадох всичко от себе си.

Искам да благодаря на феновете. Когато ни подкрепят даваме всичко от себе си. Дано с времето стават все по-многобройни при гостуванията ни. Знам, че е далеч, но им благодаря.

Всеки един футболист иска да играе срещу Левски, защото това е най-големият и обичан клуб в България”, каза още Антонио Вутов.  

подкрепя българския спорт