Бранителят на Спартак Варна Георги Динков сподели, че е разочарован от загубата с 1:5 от Левски в мача от 1/16 финалите на Купата на България. Въпреки това обаче той е оптимист за бъдещето на Спартак във Втора лига. Динков също така не пропусна да си спомни за добрите съвместни моменти с Петър Хубчев, по време на престоя на двамата в Берое.

Lap.bg
27 снимки

„Допуснахме елементарни грешки. Опитахме се да се противопоставим, но в крайна сметка ни вкараха 5 гола. До първия гол седяхме добре, Левски нямаше положения. Те обаче отбелязаха с първия си точен удар и оттам обаче нещата тръгнаха на зле“, заяви Динков.

„Добре се чувствам в Спартак, бил съм тук и преди все пак. Обстановката се подобри и се надявам и за напред да взимаме точки, както напоследък. Неделчо Матушев е добър треньор и се надявам да продължим да изпълняваме указанията му и да трупаме позитивни резултати“.

„Мисля, че ще запазим мястото си във Втора лига. Трябва да направим добра сплав между опитни и млади и да вървим напред. Радвам се, че феновете са зад нас. Дано и за напред е така.

„Не се видяхме с Петър Хубчев преди мача. Пожелавам му късмет. Пазя страхотни спомени от него в Берое. Спечелихме много трофеи и мачове. Мисля, че ако продължава така ще има успех и в Левски“.

„Относно Спартак Варна се надявам да постигнем успех в мача срещу Поморие през уикенда, за да затвърдим добрите впечатления“, завърши бранителят на варналии.