Старши треньорът на Спартак Варна Неделчо Матушев сподели след отпадането на своя тим с 1:5 от Левски на 1/16-финалите за Купата на България, че тимът му все пак се е представил достойно на стадиона в Балчик.

Lap.bg
27 снимки

„Не вярвам, че някой си е вярвал, че ще ни бъде лесно срещу Левски, момчетата се представиха достойно, разликата в класите се видя. Не смятам, че е тежка загуба, не сме лидери, просто сме отбор, който в момента се гради и изгражда. Тези, които играха дадоха максимума от възможностите си. Спартак е жив”, сподели наставникът пред DIEMA SPORT.

“Сами допуснахме първите голове много елементарно, тези млади момчета не успяха да се справят в тази ситуация. Отборът достойно седеше. Успяхме да променим някои неща, откакто съм тук, но сме в самото начало. За моментното състояние, в коeто се намираме, отборът изглежда добре. Успяхме да сплотим колектива. Те успяха да разберат каква ни е целта и нещата се случват.”

„Целта ни е до Нова година да натрупаме колкото можем повече точки в първенството. В първите 4-5 мача не съм присъствал, но феновете дори и тогава са ги подкрепяли, надявам се да продължат да ни подкрепят. Неприятни са тези моменти, когато се случва подобно спречкване. Феновете трябва да подкрепят отборите си, не ми се коментира напрежението по трибуните”, завърши Матушев.