Футболистът на Спартак Варна Александър Цветков даде интервю за DIEMA SPORT преди мача с Монтана във Втора лига.

"Моите очаквания за мача са да победим. Надявам се с разлика и да не допуснем гол. Разучаваме ги все още, треньорите ще ни предоставят информация. Силен отбор са, стана треньорска рокада. Винаги е на двете крайности или отиват надолу, или се вдигат", сподели той.

"Важно е отборът да победи, кой ще вкара няма значение. Първото място ни дава самочувствие, има още пет мача, които трябва да вземем задължително. Има значение дали си първи или втори, както навсякъде. Всичко може да стане, има пет кръга, това са 15 точки. Ще играем на максимум до последния мач. Силно е първенството. Престоят ми в Черно море беше отдавна, за мен няма проблем, добре ще се чувствам. Надявам се да спечеля още купи, естествено", допълни играчът на варненци.

"Херо беше тогава треньор и моят мениджър се свърза с него, набързо се случиха нещата като цяло. От тях си зависи дали те ще си хванат шанса, с опитните футболисти помагаме, говорим на младите. Феновете да имат вяра в нас и да ни подкрепят", заяви Цветков.

"Не зависи от мен това нещо, има си треньори, които гледат и следят. За мен не е затворена страница. Пожелавам си да бъда здрав, успешен и всичко да е наред със семейството ми", завърши той.