Легендарният централен защитник на варненския Спартак Асен Михайлов изрази задоволство от силния пролетен старт на отбора, който записа три поредни победи и не допусна гол.

„Най-важното е, че Спартак побеждава, дори и трудно, и го прави, след като превъзхожда на терена своите съперници. Разбира се, очаквам от мач на мач да играем и по-добре, което вярвам, че ще се случи. Хубаво е също, че ръководство, отбор и публика са едно цяло, което е предпоставка за бъдещи успехи, и смятам, че вървим уверено към елита“, заяви Михайлов.

Последният смята, че ако „соколите“ спечелят и в петък в Дупница, ще направят гигантска крачка към завръщане в групата на майсторите.

„Двубоят с Марек е от изключително значение, тъй като ако победим, ще се откъснем пред тях със 7 точки и на практика ще ги откажем от битката за първите две места. Същото ще стане и след няколко кръга с Монтана, когато ги приемем у дома. Що се отнася до Янтра, те може би се очертават като най-сериозния ни съперник за елита със Септември, но мисля, че Спартак има нужните играчи и отбор, за да е зависим само от себе си“, добави Асен Михайлов.