Продължават сериозните проблеми във втородивизионния Спартак Варна. Вчера станя ясно, че шефът на Управителния съвет на тима Борислав Георгиев и други четирима членовете на управата - Мартин Зафиров, Радостин Станев, Евгени Балев и Евгени Иванов са подали своите оставки на Общото събрание на клуба. Съвета напусна и легендата Красимир Зафиров по свое собствено желание.

"Поискахме оставката на член на УС, но членовете на Общото събрание бяха против. Тогава решихме да подадем оставки, тъй като не смятаме, че е редно феновете да управляват клуба след всичките усилия, които полагаме", заяви Борислав Георгиев пред варненския вестник "Петел". 

Той уточни, че по закон след месец ще се проведе ново Общо събрание, на което ще стане ясно дали ще им бъдат приети оставките.

"Дотогава трябва да продължим да си изпълняваме задълженията, но какво ще стане в следващите дни, не мога да кажа. Днес предобед бяхме на поредна среща за финансирането на клуба и до края на сезона той щеше да бъде обезпечен. След това обаче, което се случи на Общото събрание, не зная дали нашата договорка ще бъде изпълнена", допълни още той.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.