Бившият футболист на Черно море Мирослав Милошевич вече е част от школата на Спартак Варна, съобщиха от клуба. Той ще изпълнява длъжността  координатор на всички възрастови гарнитури в Академията на Спартак. В последните десетина години Милошевич бе главен треньор на варненската частна школа "Делфините".
 
Ето какво написаха в официалната страница на във Фейсбук:
 
"С радост Ви информираме, че от днес част от екипа на Футболната академия на „Спартак”, е Мирослав Милошевич. 
 
Безспорни са успехите му във футбола като играч, а и тези като треньор на деца от най-ранна възраст. Миша Милошевич е сочен от свои колеги във футболните среди като един от най-добрите педагози у нас.  В последните 11 години Миша Милошевич е отдал цялото си време и енергия за развитието на таланти.
 
Според него успехите ще дойдат само ако се работи по правилото на пирамидата, чийто градеж започва винаги отдолу нагоре, а в случая - от детския към мъжкия футбол. Да пожелаем успех на Миша Милошевич и да го приветстваме с добре дошъл в голямото семейство на ФК Спартак Варна!"
 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.