Привържениците на Спартак Варна организират фотоизложба по повод 99-годишнината варненския клуб, предава Дарик Варна. 

На 28.08.2017 г. (понеделник) от 19:18 часа на входа на морската градинаще бъде отпразнуван 99- ият рожден ден на футболен клуб "СПАРТАК". Предвидени са различни изненади, фотоизложба, както и голям екран, на който ще бъдат прожектирани непоказвани досега кадри от мачове на отбора, както и всички познати славни моменти. Предвидена е изложба на фен артикули от различни периоди, в която могат да се включат всички желаещи.

Ето какво пише още в изявлението на привържениците на Спартак Варна, без редакторска намеса:

"99 ГОДИНИ СПАРТАК ВАРНА!
Защото Варна го заслужава!
Защото поколения варненци живяха със СПАРТАК ВАРНА! 
Защото сме длъжни да дадем възможност на децата ни, да носят и защитават честта на синята фланелка!


Скъпи СПАРТАКЛИИ,

В навечерието на 99-тата годишнина от създаването на нашия любим клуб, той почти е изчезнал от картата на футболна България, заради безграничната алчност на шепа схемаджии, които откраднаха дома ни – стадион Спартак. Никога през своята история не сме били толкова отчаяни, разделени, разединени и демотивирани. Но една група младежи не се умори и не спря да се бори. На път сме да се възстанови обществената справедливост и догодина да посрещнем 100 годишния юбилей, отново със собствен стадион и тренировъчна база, което е най-важното условие за бъдещето на клуба. Но за да се случи това, трябва в този труден момент да покажем на футболната общественост в България и най-вече на управляващите, че ни има като общност. Че има критична маса в град Варна, която иска да продължи делото на поколенията, които са градили и посветили животите си на СПАРТАК. Че има деца и младежи, които искат да израстнат като личности и футболисти, носейки с гордост синята фланелка. И не на последно място, че ни има всички нас – всички ние, които отраснахме на този стадион, с нашите футболни кумири, подкрепяйки отбора си в добро и зло.

Чакаме футболни деятели, ветерани, привърженици от различни поколения и най-вече бъдещето – децата и юношите от школата на СПАРТАК ВАРНА.

Нека всички отново да се съберем и да се почустваме едно голямо семейство, както е било в най-добрите ни години! Децата има, какво да видят и чуят, а големите има, какво да разкажат и да си кажат!"